در صورتی که فایل بکاپی که پیشتر توسط DirectAdmin ایجاد شده است در اختیار دارید، میتوانید آن را مجدداً روی سرویس میزبانی بازگردانی نمایید.
برای شروع، لازم است فایل بکاپ در شاخه زیر روی سرویس آپلود شود:
backups
پس از پایان آپلود، از بخش مربوط به مدیریت بکاپ در دایرکتادمین وارد قسمت بازگردانی اطلاعات شده و فایل بکاپ موردنظر را انتخاب نمایید.
مراحل کامل انجام این فرآیند در آموزش زیر ارائه شده است:
آموزش بازگردانی بکاپ هاست در دایرکتادمین
نکته مهم: در صورت بازگردانی کامل فایل بکاپ دایرکتادمین روی یک سرویس میزبانی، اطلاعات فعلی هاست، با اطلاعات موجود در فایل بکاپ رونویسی (Overwrite) خواهد شد. به این معنا که اطلاعات فعلی بخشهایی که در فرآیند Restore بازگردانی میشوند با نسخه موجود در بکاپ جایگزین خواهند شد و تغییرات ایجادشده پس از زمان تهیه آن بکاپ، ممکن است از بین بروند.
بنابراین در صورتی که اطلاعات فعلی سرویس از زمان ایجاد فایل بکاپ تا زمان جاری برای شما اهمیت دارد، اکیداً توصیه میگردد پیش از آغاز فرآیند Restore از وضعیت فعلی سرویس نیز نسخه پشتیبان تهیه نمایید تا در صورت نیاز امکان بازگردانی اطلاعات فعلی وجود داشته باشد.
همچنین لازم است از کافی بودن فضای خالی سرویس برای آپلود فایل بکاپ و انجام فرآیند بازگردانی اطمینان حاصل شود.
